Rekrytointi

Rekrytointi - etsimme ammattitaitoisia LVI-asentajia

TNT-Putki Oy Ab etsii nyt ammattitaitoisia LVI-asentajia pääkaupunkiseudulla. TNT-Putki Oy Ab on vuonna 2005 perustettu, luotettu ja arvostettu LVI- ja lämmitysratkaisuja tarjoava yritys Espoossa. Vuosien varrella olemme toteuttaneet lukuisia putkistosaneerauksia sekä maalämpö- ja lattialämmitystöitä, niin pieniin kuin isoihinkin kohteisiin. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn LVI-töiden parissa, mukavassa ja kokeneessa työyhteisössä.


Odotamme sinulta:
- Aikaisempaa työkokemusta LVI-alalta

- LVI-alan koulutusta (putkiasentaja)
- Kykyä toimia muiden sidosryhmien kanssa
- Luotettavaa ja reipasta asennetta


Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen sekä työkokemuksen mukaan. Yrityksemme tunnetaan asiantuntevasta ja asiakkaan tarpeita huomioivasta palvelusta. Etsimme juuri meidän joukkoomme sopivaa henkilöä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toivomme hakijalta löytyvän palveluasennetta sekä asennetta hoitaa jokainen työkohde parhaalla mahdollisella laadulla. Voit lukea lisää TNT-Putki Oy Ab:n palveluista sekä esimerkkejä tulevista työtehtävistä tästä.


Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää tai lähetä vapaamuotoinen hakemus! Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse: toimisto@tntputki.fi