Kirkkonummi

Maalämpö, muut lämmitysjärjestelmät ja LVI-työt Kirkkonummella


TNT-Putki Oy Ab asentaa ammattitaidolla maalämpöpumput Kirkkonummella ja lähialueilla.
Maalämpö on täysin uusiutuvaa ja ympäristöystävällistä lämpöenergiaa. Maalämpöpumppu on kansankielinen nimitys vesi- / nestelämpöpumpusta, jolla käytännössä lämmitys tapahtuu pumppuun ohutseinämäisen muoviputkiston sisällä kulkevan nesteen avulla. Jäätymisen estämiseksi nesteenä käytetään yleensä luonnossa hajoavaa 30-prosenttista bioetanolia.
Paljonko maalämpöpumpun aiheuttamat säästöt voivat parhaimmillaan olla? Ne voivat olla jopa 80 %. Maalämpöä hyödyntämällä lämmityskustannuksiin voidaan saada siis todella merkittävä säästö. Sen lisäksi, että maalämpöpumput ovat kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä, tarjoavat ne myös erittäin hyvän käyttömukavuuden ja -varmuuden.

Maalämpöjärjestelmä


Maalämpö on järkevä vaihtoehto lämmitysjärjestelmäksi, olipa kyseessä sitten uusi rakennusvaiheessa oleva tai jo asuinkäytössä oleva talo. Jo ennen asennusvaiheeseen ryhtymistä otetaan oleelliset seikat, kuten tontin koko, huomioon. Tämän jälkeen porataan reiät ja asennetaan lämpöä keräävä putkisto joko kallioon, lähelle maanpintaa tai vesistöön. On kuitenkin otettava huomioon, että sekä maalajien että kivien laaduissa voi olla isojakin eroja. Tämä huomioidaan laskemalla lämpökaivon ja maahan upotettavan putkiston pituus aina huonoimman mahdollisen kallio- tai maalajin perusteella. Tällä keinolla varmistetaan paras mahdollinen hyöty, sillä ennalta ei voi koskaan tietää mitä maan alta löytyy.

Maalämpöpumpun asennus

Maalämpöpumpun toiminta ja asennus tapahtuu TNT-Putki Oy Ab:n ammattilaisten toimesta nopeasti ja asiantuntevasti. Käytännössä järjestelmän asennus tapahtuu niin, että kallioon porataan noin 100 – 200 metriä syvä reikä, johon upotettava putki liitetään rakennuksen sisällä olevaan maalämpöpumppuun. Tarvittaessa asennus on mahdollista hoitaa myös upottamalla lämmönkeruuputkisto vain noin metrin syvyyteen. Tai jos lähistöllä on vesistö, voidaan maalämpöpumpun tarvitsema lämpöenergia kerätä sieltä. Me asennamme maalämpöjärjestelmät vuosien tuomalla kokemuksella Kirkkonummella ja lähialueella.
Kiinnostuitko maalämmön mahdollistamasta lämmitysratkaisusta sekä isoista säästöistä?
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää maalämmöstä!