Palvelut

Lämmitysratkaisut

Maalämpöjärjestelmä - lämpöpumpun asennus ja huolto Espoossa, Helsingissä, Vantaalla

Toteutamme korkealaatuiset maalämpöjärjestelmät ammattitaidolla kaikkiin talouksiin Espoon, Helsingin, Vantaan, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueella. Maalämpö on hyvä lämmitysratkaisu taloutesi energiakustannusten pienentämiseen. Maaperää energialähteenä hyödyntävä maalämpöpumppu on kustannuksia pienentävä ja ekologinen vaihtoehto.

 

Tarjoamme myös muita lämmitysratkaisuja:

  • Ilma-vesilämpöratkaisut
  • Aurinkolämpöratkaisut
  • Kaukolämpöratkaisut

Mitä on maalämpö?

Energiatehokas maalämpöjärjestelmä hyödyntää maaperään, pohjaveteen tai vesistöön varastoitunutta energiaa. Maksuton auringon tuottama energia kerätään joko lämpökaivolla kallioperästä tai maahan tai vesistöön asennetulla keruuputkistolla. Useimmiten maalämpöjärjestelmät tehdään lämpökaivojärjestelmällä, sillä tarvittava energialähde saadaan siten käyttöön suhteellisen pienelläkin tontilla. Koska maaperän lämpötila on alhainen, täytyy ilmaisen lämmönlähteen lämpötila nostaa tarvittavalle tasolle. Tähän käytetään hyväksi lämpöpumpun kompressorikoneikkoa ja kylmäainetta.

 

Miksi lämpöpumppu?

Tärkeimmät syyt lämpöpumpun valintaan talon- ja käyttöveden lämmityksessä ovat järjestelmän käytön edullisuus ja yksinkertaisuus, sekä tietysti ekologisuus. Maalämpöpumppua käytettäessä suurin osa energiasta saadaan ilmaisena energiana. Ilmaisenergian määrää voidaan vielä lisätä liittämällä järjestelmään esimerkiksi aurinkokeräimet. Käytön edullisuuden lisäksi säästämme samalla luonnonvaroja ja ilmastoa. Maalämpö lisää kiinteistön arvoa.

Ota yhteyttä
Aurinkopaneeliasennus

Aurinkokeräimen asennus

Maalämpö

Maalämpöpumpun asennus

Hae rahoitusta