Palvelut

Huolto- ja putkityöt

LVI-asentaja Espoossa ja Uudenmaan alueella

TNT-Putki Oy Ab toteuttaa kaikenlaiset huolto- ja putkityöt aina pienistä huolloista suuriin korjauksiin ja asennuksiin Espoon, Helsingin, Vantaan, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueella. Tarjoamme myös vuosihuoltosopimuksia taloyhtiöille ja yrityksille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Teetä työt ammattilaisella - tilaa putkimies kotikäynnille

Olipa kyseessä sitten kylpyhuoneen hananvaihto tai taloyhtiön putkitöiden suunnittelu, putkitöihin on aina syytä palkata ammattilainen tekemään työt. Jos olet epävarma siitä, minkälaisia huolto- tai putkitöitä tarvitset tai kuinka laaja mahdollinen työ on, kannattaa kääntyä TNT-Putki Oy Ab:n puoleen. Ammattitaitoinen putkimiehemme voi tulla käymään paikan päälle tekemään arvioinnin ja suunnittelemaan tarvittavat huolto- tai korjaustoimenpiteet yhdessä asiakkaan kanssa.

Säännöllinen LVI huolto kannattaa

Kiinteistössä suurin osa taloteknisistäjärjestelmistä liittyy LVI järjestelmiin, joten säännöllinen LVI huolto on tärkeää niiden moitteettoman toiminnan kannalta. Säännöllinen LVI huolto takaa myös sen, että LVI-järjestelmien käyttö on turvallista ja energiatehokasta. LVI huolto on tärkeässä osassa, koska LVI-järjestelmän toimivuudella ja tehokkuudella on suuri vaikutus asumisviihtyvyyteen. LVI-tekniikan avulla varmistetaan hyvä ilmanvaihto, puhdas vesi, jäteveden pois kuljetus, sekä rakennuksen lämmityksen ja jäähdytyksen toimivuus. Putkityöt kannattaa aina teettää ammattilaisella. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset arvion huolto- ja putkitöiden tarpeesta. Tulemme mielellämme paikan päälle tekemään arvion ja suunnitelman tarvittavista LVI huolto- ja korjaustöistä.

 

LVI huolto varmistaa asumisviihtyvyyden

Tarjoamme erilaiset putkityöt, kuten putkiasennus, putkihuolto ja putkisaneeraus sekä lämmitysjärjestelmät, kuten maalämpö- tai ilma- ja vesilämpöratkaisut. Lämmityksen avulla varmistetaan, että kiinteistössä juuri oikea sisälämpötila. Oikea sisälämpötila tekee asumisesta viihtyisää ja pitää myös rakennuksen kunnossa. Lämmitysjärjestelmillä tuotetaan myös lämmintä käyttövettä, jota jokainen asukas tarvitsee päivittäin. Myös kiinteistön jäähdytysjärjestelmillä varmistetaan rakennuksen optimaalinen sisälämpötila. Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien valinnalla ja toimivuudella on suuri merkitys rakennuksen energiatehokkuudelle. LVI järjestelmiä kannattaa huoltaa ja pitää kunnossa ennakoivasti, säännöllinen LVI huolto ehkäisee monia potentiaalisia ongelmia rakennuksessa.

 

Meiltä saat ensiluokkaisen LVI huollon

TNT-Putki Oy Ab tarjoaa ensiluokkaista ja ammattitaitoista LVI-työtä ja -huoltoa pääkaupunkiseudulla yrityksille, taloyhtiöille ja yksityisasiakkaille. Vuonna 2005 perustettu perheyritys hoitaa kaikki LVI-alan työt pienistä LVI-asennuksista kokonaisvaltaisiin urakointeihin. Kun haluat tilattujen töiden sujuvan huoletta ja joutuisasti, kannattaa kääntyä kokeneen ammattilaisen puoleen. Palveleva putkiliike TNT-Putki Oy Ab hoitaa niin putkityöt ja lattialämmitykset kuin maalämpöjärjestelmätkin. Toiminta-alueisiimme kuuluu Espoo sekä muut pääkaupunkiseudun alueet.

 

Ota yhteyttä