Maalämpöpumput ja täyden palvelun LVI-yritys Kauniaisissa

TNT-Putki Oy Ab asentaa maalämpöpumput ammattitaidolla, oli sijaintisi sitten Kauniainen tai muu pääkaupunkiseutu. Maalämpö on nykyään yksi suosituimmista kiinteistöjen lämmittämisen muodoista. Se on noussut suosioon niin kustannustehokkuuden kuin ympäristöystävällisyydenkin ansiosta. Maalämmön avulla säästät siis sekä rahaa että ympäristöä, sillä se on uusiutuva luonnonvara ja hyvin tehokas lämmityksen muoto. Maalämpöä hyödyntämällä voit säästää lämmityksen kustannuksissa jopa 80 %. Lisäksi maalämpö on luotettava lämmityksen muoto, joka lämmittää kotisi tehokkaasti myös talven pakkasilla.


Maalampöpumpun asennus onnistuu niin uudiskohteessa kuin vanhan talon lämmitysjärjestelmän uusimisen yhteydessäkin. Pumpun asentaminen sujuu meiltä nopeasti ja vankalla ammattitaidolla. Asennus onnistuu hyvin erilaisille tonteille, niin kallioiseen maaperään kuin vesistöönkin. Ennen asentamista tutkimme tontin maaperän huolellisesti ja valitsemme kohteeseen sopivan ratkaisun. Meidän avullamme saat kotiisi juuri sinulle sopivan lämmitysmenetelmän.

Kaikki LVI-alan työt asiantuntevasti meiltä!

TNT-Putki Oy Ab on täyden palvelun putkiliike. Olemme vuonna 2005 perustettu perheyritys Espoosta. Meiltä saat ammattitaitoisen asennuksen, huollon ja korjauksen kaikissa LVI-kohteissa. Asennamme maalämpöpumput vankalla kokemuksella. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös lattialämmityksen asennus ja muut lämmitysratkaisut, kuten aurinkolämpö, ilma-vesilämpö- sekä kaukolämpöratkaisut. Remontoimme ja saneeraamme putkistot niin kotitalouksissa kuin taloyhtiöiden ja yritystenkin tiloissa. Meiltä saat aina luotettavaa ja asiakaslähtöistä palvelua monipuolisesti kaikissa putkistoon ja lämmitykseen liittyvissä kysymyksissä. Toimipaikkojamme ovat Kauniainen, Espoo, Kirkkonummi, Vantaa ja Helsinki.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.